Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Baas scoort met snoekduik en ziet Klaassen terugkeren: "Hij is een echte Ajacied"

18 september 2024, 23.27 uur · Aangepast 10.10 uur
Door AT5 · Foto: AT5

Met de kersverse aanwinsten Wout Weghorst en Davy Klaassen beleefde Ajax een zorgeloze avond. De Amsterdammers wonnen met 5-0 van de Limburgers in de Johan Cruijff Arena. Youri Baas, die onder Farioli veel vertrouwen krijgt dit seizoen, scoorde voor het eerst voor de Amsterdammers. Niet onbelangrijk, hij deed dat met een mooie snoekduik. "Ik kon hem op heel veel andere manieren maken, maar dit was wel prima", aldus een lachende Baas. 

Het was inmiddels een maand geleden dat Ajax in de eredivisie in actie kwam. De laatste eredivisiewedstrijd werd door de Amsterdammers pijnlijk verloren tegen NAC Breda (2-1). Maar vanavond leek het weer als vanouds in de Johan Cruijff Arena. Ajax maakte makkelijk doelpunten en de tegenstander zakte met de minuut steeds verder naar hun eigen goal. 

"We zijn blij met het resultaat", vertelt Farioli na afloop. "Het was fijn om te zien dat Klaassen en Weghorst een warm welkom kregen", vervolgt hij. Ook Baas was onder de indruk van de reactie van de Ajaxfans toen Klaassen in het veld kwam. "Davy is gewoon een jongen van de club. Een echte Ajacied in hart en nieren", vertelt Baas. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938