Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax bevestigt komst van Duitse keeper Ramaj

3 augustus 2023, 15.17 uur · Aangepast 3 augustus 2023, 20.59 uur · Door AT5

Diant Ramaj heeft een contract voor vijf seizoenen bij Ajax getekend. Dat maakt de club zojuist bekend. De 21-jarige keeper komt over van het Duitste Eintracht Frankfurt, waar hij vooral op de bank zat.

Ajax / Jasper Ruhe

Dinsdag was in verschillende media al te lezen dat Ajax de Duitser over wilde nemen. Hij lijkt de tweede keeper te worden achter Geronimo Rulli, van wie Steijn eerder aangaf dat hij het komende seizoen eerste keus is. Remko Pasveer ligt er de komende maanden nog geblesseerd uit. Hij brak in de voorbereiding twee middenhandsbeentjes.

"Hij kan groeien in de schaduw van Rulli", zegt technisch directeur Sven Mislintat op het clubkanaal van Ajax, "Maar hij heeft ook de kwaliteiten om er meteen te staan. Buiten de meest ervaren keepers is hij één van de twee, drie beste keepers in de Bundesliga."

Zowel De Telegraaf, het AD als Voetbal International meldden eerder ook dat Ajax met Manchester City akkoord is over het overnemen van Carlos Borges. De 19-jarige aanvaller zou binnenkort gepresenteerd moeten worden.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938