Start van hoofdcontent

Oost

nl

Man springt in water nadat hij door omstanders wordt betrapt op autodiefstal

21 september 2024, 22.23 uur · Door AT5

Bij de H.J.E. Wenckebachweg in Oost is een persoon in het water gesprongen, nadat omstanders zagen dat hij probeerde in te breken bij een geparkeerde auto. "Toen de man werd aangesproken door de omstanders, is hij op deze manier gevlucht. De brandweer en politie hebben hem uit het water gehaald", vertelt een woordvoerder van de politie aan AT5. 

Inter Visual Studio

De melding van de persoon in het water kwam rond 21.30 uur bij de politie terecht, nadat omstanders de man op heterdaad betrapten op autodiefstal. De man besloot te vluchten door het water aan de Weespertrekvaart in te springen. Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen, maar deze landde niet.

De man was nadat hij uit het water werd gehaald aanspreekbaar, maar werd wel door de ambulance nagekeken. "De verwachting is dat hij wordt aangehouden en mee moet naar het bureau. Daar zal hij dan verder verhoord gaan worden", aldus de woordvoerder. Het is niet duidelijk of de man iets buit heeft gemaakt. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938