Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Frustratie bij Ajax-fans: lang wachten en er weer uitgegooid worden voor tickets Europese duels

10 september 2024, 12.44 uur · Aangepast 10 september 2024, 14.25 uur
Door AT5 · Foto: AT5

Een groot aantal Ajax-supporters zit vanochtend gefrustreerd achter de computer. Bij de verkoop van tickets voor de vier Europese thuiswedstrijden waren de wachtrijen namelijk enorm. Veel mensen die er wel doorheen kwamen, werden op dat moment uit het systeem gegooid, waardoor ze weer achter in de urenlange rij konden aansluiten.

Leden van de Supporters Vereniging Amsterdam (SVA) kunnen vanaf vandaag één kaart per duel kopen voor de wedstrijden tegen Besiktas en Galatasaray. Voor de duels tegen Maccabi Tel-Aviv en SS Lazio  kunnen de SVA-leden elk twee kaarten kopen. Veel van hen krijgen op de website de melding dat het 'erg druk' is in de Ticketshop en dat ze daarom in de wachtrij staan. 

"Ruim 1 uur in de wachtrij en als je er dan eindelijk in zit, word je er weer uitgegooid", schrijft een supporter op X. Een ander: "Ik heb nog nooit zo'n bende meegemaakt in die ticketshop. Doe er wat aan." Ook worden er door fans termen als 'chaos' en 'schandalig' gebruikt. 

Ajax speelt op 26 september thuis tegen Besiktas, op 7 november thuis tegen Maccabi Tel-Aviv, op 12 december thuis tegen SS Lazio en op 30 januari thuis tegen Galatasaray.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938