Start van hoofdcontent

Stad

nl

Realityster Tamara Elbaz (42) mishandeld in Zuid, politie spreekt van 'doelgerichte actie'

4 september 2024, 17.05 uur · Door AT5

De mishandeling van realityster Tamara Elbaz in Zuid deze maandag was een doelgerichte actie. Dat bevestigt de politie. De 42-jarige Elbaz, bekend van de serie Real Housewives of Amsterdam, werd maandagochtend door twee tieners aangevallen en liep verwondingen op aan onder meer haar hoofd. 

Instagram / Tamara Elbaz

Het zoontje van Elbaz was getuige van de mishandeling, zegt ze op Instagram. Omstanders wisten te voorkomen dat de verdachten, 15 en 17 jaar oud, konden ontkomen.

"Er waren op een gegeven moment zoveel mensen op de been die de daders wisten te omsingelen dat ik niet weet wie ik moet bedanken", aldus Elbaz. 

Elbaz zegt in shock te zijn door de mishandeling en niet te weten waarom ze werd aangevallen: "Ik krijg veel begeleiding en ook beveiliging vanaf vandaag dus het gaat naar omstandigheden oké". 

De tieners zijn aangehouden en worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Een politiewoordvoerder benadrukt dat omstanders goed hebben gehandeld door te voorkomen dat de jongens konden ontkomen. "Dat ging namelijk niet zonder slag of stoot". 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938