Start van hoofdcontent

Ajax

nl

'Na vertrek Sosa, Tahirovic, Vos en Wijndal kondigt Ajax ook vertrek van Ünüvar aan'

5 augustus 2024, 18.39 uur · Door AT5

Ajax heeft middenvelder Naci Ünüvar laten weten dat hij mag vertrekken, dat laat trainer Francesco Farioli aan ESPN weten. Vorige week maandag kregen Sosa, Tahirovic, Vos en Wijndal al te horen dat ze per direct werden teruggezet van het eerste elftal naar Jong Ajax. 

AT5

De trainer van Ajax liet deze middag weten dat hetzelfde verhaal voor Ünüvar geldt. "Ook al zijn het 'kids of the club', is nooit makkelijk, geloof me", legt Farioli uit. "Het enige deel van mijn baan waar ik niet van houd, is deze, dat is eerlijk waar. Ik wil eerlijk en direct zijn in mijn communicatie als coach."

Dat hij deze beslissing nam, is volgens hem een moeilijke. "Ik heb niet gezegd dat de beste over zijn, maar het is mijn beslissing en de club support mij hierin", aldus de trainer.

Fred Grim 

Eerder vandaag meldde De Telegraaf dat Ajax op het punt staat Fred Grim vast te leggen als head of coaching. De voormalige keeper was voormalig trainer van Ajax Onder 19. Grim zal een deel van de taken van de oude functie van hoofd jeugdopleidingen, die in drieën wordt geknipt, op zich gaan nemen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938