Start van hoofdcontent

Noord

nl

'Grote hoeveelheden' drugs gevonden na brand in woning Overhoeks

27 juli 2024, 11.25 uur · Aangepast 27 juli 2024, 11.38 uur · Door AT5

In het appartement in de wijk Overhoeks in Noord waar gisteravond brand uitbrak, heeft de politie verdovende middelen gevonden. Een woordvoerder laat weten dat het om 'grote hoeveelheden' gaat. Of er in de woning een drugslab actief was, kan de politie niet bevestigen.

Martin Damen

De brand brak gisteravond uit in een appartement aan de Bercylaan, een woning op een van de hoogste verdiepingen van het flatgebouw. Meerdere brandweerwagens werden opgeroepen. Er raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Wel werd al snel duidelijk dat de politie in het appartement een onderzoek was gestart, omdat er sprake zou zijn van 'verdachte omstandigheden'. Door een gespecialiseerd bedrijf werden er in de woning meerdere spullen gevonden die volgens de politie 'wijzen op het produceren van drugs'. Of dat ook betekent dat er sprake was van een drugslab, wordt nog onderzocht.

Wel is dus duidelijk dat er in de woning drugs is gevonden. Om welke drugs het gaat en hoeveel er precies is gevonden, kan de politiewoordvoerder niet zeggen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938