Start van hoofdcontent

de Zwoele Stad

nl

De Zwoele Stad: Kimmylien Nguyen & Dries Roelvink over glamour, wijn en die gele zwembroek

29 juli 2024, 18.00 uur · Aangepast 29 juli 2024, 18.40 uur · Door Informatief i.s.m. Bureau Marineterrein

Wat schuilt er achter het leven van een realityster? Hoe blijf je jarenlang gemotiveerd om je doelen te halen? En is glamour aan het uitsterven in de stad? Deze vragen en veel andere vragen worden beantwoord door het Amsterdamse duo Dries Roelvink en Kimmylien Nguyen. De sterren schuiven aan als eerste gasten van dit seizoen Zwoele Stad bij presentator Sammie van den Broek, op het Marineterrein. 

Dries Roelvink had dit jaar misschien wel het beste jaar van zijn carrière. Een droom die hij al 12 jaar koesterde kwam in vervulling: hij mocht meedoen met de Toppers. Dries neemt ons mee naar het moment dat hij in zijn gele zwembroek voor het oog van 70.000 mensen verscheen en het dak van de Johan Cruijff Arena er figuurlijk af ging. Aan dit moment ging veel vooraf. Dries neemt ons mee naar het begin van zijn carrière waar hij zijn doel heel helder voor ogen had: "Ik had één doel voor ogen: een bekende zanger worden. Want een onbekende zanger die ken je niet." Ook bespreken we waar die gele zwembroek vandaan kwam, en hoe zijn gele badgoed steeds kleiner werd. Maar we beginnen bij het begin, het doel dat hij zichzelf stelde. 

Dries Roelvink tijdens de Zwoele Stad 2024 - AT5
Quote

"Ik had één doel voor ogen: een bekende zanger worden. Want een onbekende zanger die ken je niet"

Dries Roelvink

Kimmylien Nguyen is bekend als reality-ster in The Real Housewives of Amsterdam, maar een huisvrouw is ze allerminst. Onlangs verkocht ze haar nagelstudioimperium Universal Nails maar stoppen met ondernemen doet ze niet: ze runt nog afhaal- en bezorgrestaurant Miss Hot Pot. Kimmylien vertelt over de lange weg die ze heeft afgelegd naar haar succes. 

AT5

De Zwoele Stad wordt mede mogelijk gemaakt door Bureau Marineterrein