Start van hoofdcontent

Stemming op de Stopera

nl

Terugkijken: Stemming op de Stopera over roerig politiek jaar

17 juli 2024, 08.00 uur · Aangepast 17 juli 2024, 13.09 uur · Door AT5

Vanmiddag is de laatste gemeenteraadsvergadering van dit seizoen, en dus was er ook weer om 12.30 uur live Stemming op de Stopera. Met verschillende raadsleden keken we terug op het afgelopen politieke jaar en blikten we ook vooruit. 

Kijk de uitzending hier terug:

Het was een roerig jaar in de gemeenteraad. De oorlog tussen Israël en Hamas en de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen zorgden voor stevige en soms emotionele debatten op de Stopera. Maar ook de komst van windmolens, warmtenetten, de acties op de UvA en het referendum over de Hoofdgroenstructuur hielden de raadsleden bezig. 

Politiek verslaggever Nicolai Brannan sprak voorafgaand aan de raadsvergadering met Rogier Havelaar (CDA), Jazie Veldhuyzen (Lijst Ahmadi-Veldhuyzen), Fatihya Abdi (PvdA) en Imane Nadif (GroenLinks).

Stemming op de Stopera is voorafgaand aan elke raadsvergadering vanaf 12.30 uur live op AT5 en ons YouTube-kanaal te zien. 

AT5

Heb je een (anonieme) tip, ervaring of informatie die je graag zou willen delen? Klik hier om rechtstreeks contact op te nemen met journalist Nicolaï Brannan of mail naar [email protected].