Start van hoofdcontent

Stad

nl

Amsterdam CS start weer op, maar nog wel minder treinen dan normaal

30 juni 2024, 08.03 uur · Aangepast 30 juni 2024, 08.54 uur · Door AT5

Na een hele dag zonder treinen van en naar Amsterdam CS gisteren is het treinverkeer vanochtend weer opgestart. Maar een normale dag zal het nog niet worden. Ook vandaag moeten reizigers op een aantal trajecten rekening houden met extra reistijd. 

AT5 / Luuk Koenen

Door werkzaamheden worden er vandaag op een aantal trajecten minder treinen ingezet. Zo rijden er tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk veel minder treinen en tussen Amsterdam Muiderpoort en Weesp worden bussen ingezet. Tussen Amsterdam CS en Hilversum/Almere rijden er vandaag geen directe treinen. De NS adviseert om te reizen via Amsterdam Zuid of Duivendrecht, 

Ook de internationale dienstregeling is vandaag aangepast. De trein naar Berlijn stopt vandaag niet in Amsterdam. Reizigers die naar de Duitse hoofdstad willen zullen eerst naar Amersfoort moeten reizen. 

Naar verwachting rijden alle treinen vanaf 2 juli weer volgens de normale planning. De NS adviseert om kort voor vertrek een reisplanner te raadplegen voor het meest actuele advies.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938