Start van hoofdcontent

Zuidoost

nl

21-jarige Amsterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij moord op Johnny Ponson

7 juni 2024, 09.24 uur · Aangepast 7 juni 2024, 10.38 uur · Door AT5

De politie heeft een 21-jarige Amsterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de 65-jarige Johnny Ponson. Eind maart werd het lichaam van de Amsterdammer onder verdachte omstandigheden in de flat Gravestein in Zuidoost gevonden. 

Politie

De 21-jarige man werd afgelopen dinsdag aangehouden en zit het op het moment vast. Hij wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Volgens Het Parool zou het gaan om de zoon van Ponson, maar de politie kan dat nog niet bevestigen, omdat in belang van het onderzoek nu geen verdere informatie wordt gedeeld. 

Geen contact met Ponson

Op zaterdag 30 maart kreeg de politie een melding van een bekende van Ponson, die aangaf geen contact met hem te krijgen. Agenten gingen naar de flat toe en troffen daar de 65-jarige man overleden aan. Nadat hij werd gevonden begon de politie een groot onderzoek. 

Daaruit bleek dat Ponson door een misdrijf om het leven was gekomen. Veel over de man was niet bekend en de politie vroeg daarom eerder of mensen die Ponson kenden contact wilden opnemen voor het onderzoek.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938