Start van hoofdcontent

West

nl

Overvallen bij supermarkten Jan Evertsenstraat en Jan van Galenstraat

25 mei 2024, 18.59 uur · Aangepast 25 mei 2024, 22.29 uur · Door AT5

In een supermarkt aan de Jan Evertsenstraat in West heeft aan het einde van de middag een overval plaatsgevonden. Later op de avond gebeurde datzelfde bij een supermarkt in de Jan van Galenstraat.

Inter Visual Studio

De eerste overval vond rond 17.30 uur plaats. Een politiewoordvoerder zegt dat de man 'mogelijk' een wapen bij zich had. Niemand raakte bij de overval gewond en de overvaller wist niets buit te maken.

Voor de overval is tot nu toe nog geen verdachte aangehouden. De politie doet op dit moment onderzoek in de winkel en in de omgeving. Daarbij worden onder meer beelden van beveiligingscamera's bekeken.

Jan van Galenstraat

Later op de avond, rond 21.30 uur, werd aan de Jan van Galenstraat een supermarkt overvallen. De politie kon bij deze overval wel bevestigen dat de dader een wapen bij zich had, maar het is onduidelijk om wat voor wapen het gaat.

Wel lijkt het erop dat er bij de overval is buitgemaakt, aldus een woordvoerder. De politie doet ook op deze plek onderzoek naar het incident. Er is nog geen verdachte aangehouden.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938