Start van hoofdcontent

Damsko

nl

Damsko aflevering 30: Zoete inval

25 maart 2024, 18.30 uur · Aangepast 25 maart 2024, 18.40 uur · Door Waldy van Geenen

In aflevering dertig alweer van Damsko word je deze week getrakteerd op drie totaal verschillende werelden: de wereld online, het brein van een excentriekeling en de buurtvriendelijke Indische buurt. 

AT5

In de spotlight staat Sonny Parris. Hij maakt online content op Facebook en vooral YouTube. Zijn doel is Surinamers over de hele wereld helpen hun bewustzijn te vergroten. Volgens Sonny worden we door veel overheden en instanties voorgelogen, en probeert hij simpelweg de waarheid naar boven te halen.

Nu de miniserie 'Kronieken van Rob' ten einde is gekomen, bezoeken we nog een keer, voor de allerlaatste maal, het huis van Rob van Delden. Hij zit in zak en as vanwege zijn financiële situatie. Soms overweegt hij zelf, bekent hij, om een overval te plegen om uit de schulden te komen. Voor we vertrekken heeft Rob nog een verzoek aan alle geïnteresseerde dames die kijken. 

AT5

En bij de bouwmarkt halen we deze week Bart op. Hij is met groot onderhoud bezig aan zijn keuken. De klus is zo ingrijpend dat de buurt er last van heeft, maar hij krijgt ook spontaan hulp van de buurt. Ook maken we kennis met zijn stiefbroers. De manier hoe zij een familie zijn geworden, blijkt een hele bijzondere. 

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938