Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Jongen (15) neergestoken toen hij ruzie wilde sussen bij vechtpartij in Watergraafsmeer

22 augustus 2023, 13.43 uur · Door AT5

Het slachtoffer dat gisteravond bij een vechtpartij op de Hugo de Vrieslaan in de Watergraafsmeer ernstig gewond raakte, is een 15-jarige jongen. De jongen wilde een ruzie tussen twee groepen sussen en werd toen neergestoken. Hij ligt nog in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar. De leeftijden van de drie verdachten die zijn aangehouden zijn 15, 18 en 24 jaar.

Inter Visual Studio

Rond 21.45 uur kregen twee groepen jongeren op de straat in Oost ruzie. De 15-jarige jongen zag de ruzie, waar een paar bekenden van hem bij waren, en wilde deze vervolgens oplossen. Toen hij ingreep, ontstond er een gevecht en daarbij werd hij neergestoken. Hij is daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

De drie aangehouden verdachten konden door toegesnelde agenten direct in de buurt van het incident worden aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zitten op het moment nog vast. 

De politie heeft al met meerdere getuigen gesproken, maar is nog op zoek naar mensen die gisteravond iets hebben gezien of gehoord. Ook aan omwonenden die beschikken over camerabeelden rond het tijdstip van het incident wordt gevraagd om de beelden te delen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938