Start van hoofdcontent

Stad

nl

Drukte op de Zeedijk voor Britse rapper

2 maart 2022, 14.22 uur · Aangepast 2 maart 2022, 17.06 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Op de Zeedijk bij de winkel van het schoenen- en kledingmerk Patta staat een grote rij met fans die staan te wachten op merchandise en een handtekening van de Britse rapper Central Cee. In de pop-up winkel die naast de officiële winkel van Patta zit houdt de artiest een signeersessie. 

De rij om de rapper te ontmoeten loopt vanaf de ingang op Zeedijk nummer 93 door de Stormsteeg en over de Bantammerbrug richting de Nieuwmarkt. Oakley Neil Caesar-Su, zoals de Britse artiest echt heet, brak in 2020 door met zijn drillrap. Een vorm van hiphop die ook in Nederland erg populair is. Zijn meest beluisterde nummer op Spotify, 'Obsessed With You', is al meer dan 100 miljoen keer beluisterd.  

Central Cee is in Amsterdam om de merchandise van zijn net nieuwe album '23' te promoten. De signeersessie was van 14.00 uur tot 18.00 uur, maar volgens een verslaggever ter plaatse kwam de artiest pas rond 15.30 uur aan. De pop-up store werd uiteindelijk geannuleerd vanwege de grote hoeveelheid mensen die aanwezig was. 

Nike Airmax

Het is niet de eerste keer dat er een lange rij staat voor de kleding- en schoenenwinkel. Vorig jaar stonden meerdere keren veel mensen te wachten voor de winkel. Patta bracht toen samen met het merk Nike een schoen uit, een exclusief paar

Karel Wessels

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938