Start van hoofdcontent

Stad

nl

Oproep: doe mee of herdenk tijdens oud & nieuw op AT5

11 december 2020, 13.01 uur · Aangepast 11 december 2020, 13.38 uur
Door Redactie · Foto: Pixabay

Nog even en dan nemen we voorgoed afscheid van 2020. De jaarwisseling verloopt dit jaar anders dan normaal. En jij kunt hier onderdeel van worden.

Het nieuwe jaar wordt dit jaar ingeluid met een centrale viering op het Museumplein. Deze viering is live te volgen via AT5 en Amsterdammers kunnen hier een bijdrage aan leveren. 

Herdenken en vooruitkijken

AT5 is daarom op zoek naar mensen die hun goede voornemen met ons willen delen, of nog een keer stil willen staan bij een dierbare die je dit jaar verloren bent.

Deel jouw eerbetoon met AT5

Tijdens de centrale viering op 31 december eren we op het Museumplein onze overleden dierbaren. Heb jij iemand die je wilt eren tijdens deze liveshow?

Stuur dan voor 14 december een foto van jouw dierbare en twee steekwoorden die jouw oma, opa, vader, moeder, zoon, dochter, broer, zus, vriend, buurman of collega omschrijven naar [email protected] zodat we jouw geliefde op de aanwezige schermen een laatste eerbetoon kunnen geven.

Tekst gaat verder onder de video:

AT5

Goede voornemens voor 2021

Wilde jij dit jaar eigenlijk meer sporten, meer tijd doorbrengen met familie en vrienden of afvallen? Dan werd het je knap lastig gemaakt in de anderhalvemetersamenleving van 2020. 

De coronapandemie dwingt ons allemaal om creatiever om te gaan met onze goede voornemens. Daarom zijn we erg benieuwd wat Amsterdammers bedenken om alsnog vol goede moed het nieuwe jaar in te gaan.

Spreek jouw belangrijkste goede voornemen uit in een videoboodschap en stuur deze vóór 14 december via Whatsapp naar 06 12 40 75 52.  Mogelijk wordt jouw filmpje vertoond tijdens de centrale oud en nieuw-viering op het Museumplein

AT5

Het Museumplein is dit jaar het decor van de centrale viering van de jaarwisseling en van het nationale aftelmoment naar 2021.  Tijdens de show wordt er teruggeblikt op het jaar 2020.
Door de maatregelen rondom het coronavirus is het niet mogelijk om dit evenement bij te wonen. De viering is wel is live te volgen via AT5. De viering begint om 22:30 uur en wordt mede vormgegeven door Amsterdams talent. Het programma is live te volgen via AT5 en AT5.nl.